Prohlídky probíhají standartním způsobem, s průvodcem. Ve vnitřních prostorech je nutno mít nasazený respirátor.

Postavili jsme nové sezení pro naše návštěvníky

POKRAČUJEME V ÚPRAVÁCH AREÁLU PRO ZVÝŠENÍ POHODLÍ NAŠICH NÁVŠTĚVNÍKŮ.

Možná jste si při návštěvě našeho muzea o minulé sezóně všimli, že posezení u občerstvení není zrovna v ideálním stavu. V minulých dvou letech jsme prostor za bunkrem kompletně zrenovovali, postavili úplně nové hřiště, vydláždili parkoviště pro personál, zkulturnili okolí WC a vytvořili příchozí cestu k altánu.

Staré sezení se tak stalo posledním místem, které tuto část areálu hyzdilo. To jsme se pro letošní sezonu rozhodli změnit. Už v zimě minulého roku jsme staré sezení demontovali. Dále jsme v bunkru připravili ocelové konstrukce stolů a laviček. V našem zázemí jsme také ohoblovali a natřeli všechna prkna pro konstrukci.

V první polovině dubna jsme vše pečlivě rozměřili a začali s betonáží. Během dvou víkendů se naší partě podařilo vše vybetonovat a o třetím víkendu jsme na ocelové konstrukce namontovali dřevěnou část sezení. Ani jsme nestihli celé sezení nafotit bez návštěvníků, protože se okamžitě zaplnilo. Ještě postupně opravíme na některých částech barvu a bude kompletně hotovo. Už teď je však sezení připraveno pro používání. Věříme, že bude dobře sloužit a využijete ho při návštěvě u nás na pevnosti.